brodat gorres Barcelona

Brodat industrial a Barcelona

Com empresa a Barcelona de brodat industrial fem brodat de peces, estampació, serigrafia i impressió digital tèxtil

La tasca de la nostra empresa de brodat industrial a Barcelona està avalada per una àmplia experiència i una cartera creixent de clients satisfets. Fa més de tres dècades que estem en aquest mercat, un bagatge que, unit a l'ús de maquinària d'última generació i a una plantilla altament qualificada, es tradueix en resultats de qualitat a la pràctica i a l'estètica.

brodat industrial a Barcelona

Si alguna cosa distingeix a la nostra empresa de brodat industrial a Barcelona és la facilitat per adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client. Ens ajustem a les teves idees, gustos i pressupostos, amb solucions exclusives per tot tipus de productes i materials. Brodem qualsevol article que vulguis, sigui quina sigui la seva forma, mida o teixit, perquè disposem de la tecnologia apropiada

Com empresa auxiliar de confecció, a Bordados Europa Láser oferim els nostres serveis a fabricants de roba tèxtil de bany o llit, moda, firmes de marxandatge o col•lectivitats que necessitin un brodat industrial a Barcelona per les seves peces.

Fem calats amb làser i apliquem tècniques com la serigrafia o el transfer. Treballem amb diferents colors amb fils de cotó, polièster o raió. La nostra maquinària de producció ens permet adaptar-nos a les diferents exigències de volums de comanda i la nostra capacitat logística ens permet donar servei a tota Espanya i al sud de França.

Bordados Europa Láser

  C/ Pablo Iglesias, 33-35, 1º-1ª,
Mataró, 08302, (Barcelona)

  93 757 34 97

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

QR localització

bordados-ropa-laboral-Barcelona