brodat gorres Barcelona

Brodats a Barcelona

A la nostra empresa a Barcelona de brodats som especialistes en brodat tèxtil de peces i regals per marxandatge

Benvingut a la web de Bordados Europa Láser. Som una empresa de brodats a Barcelona, establerta, més concretament, al municipi de Mataró, amb experiència en aquest ram tèxtil des del 1982. Podem oferir tot tipus de brodats, des de l'industrial al personalitzat i en una infinitat de productes diferents.

A la nostra empresa de brodats a Barcelona tenim diferents tipus de maquinàries, des de 4 caps per petites produccions fins a diverses de 15 per realitzar grans quantitats. Tot això es pot combinar amb el nostre tall làser amb últimes tecnologies.

brodats a Barcelona

Tots els productes

Podem personalitzar tot el que necessitis, no només samarretes, sinó també productes de marxandatge, com gorres, bosses, para-sols, ventalls o paraigües. A Bordados Europa Láser som sensibles a les teves necessitats i és per això que podem treballar sobre comandes de qualsevol quantitat.

Totes les tècniques

Com professionals dels brodats a Barcelona tenim un servei de gravació làser, brodat, impressió digital sobre tèxtil, tampografia, serigrafia i termogravat. Això ens facilita oferir preus molt competitius i terminis de lliurament curts que s'adapten en tot moment a les teves necessitats sense deixar de banda la qualitat.

Tenim un equip humà amb experiència per les diferents especialitats, dedicats exclusivament a satisfer i donar resposta a totes les teves necessitats. Consulteu-nos sense cap tipus de compromís sobre el teu projecte: podrem assessorar-te sobre tot tipus de qüestions tècniques i ajustar el pressupost als teus requeriments.

Bordados Europa Láser

  C/ Pablo Iglesias, 33-35, 1º-1ª,
Mataró, 08302, (Barcelona)

  93 757 34 97

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

QR localització

bordados-ropa-laboral-Barcelona