brodat gorres Barcelona

Brodats industrials a Mataró

Taller a Mataró de brodats industrials especialitzat en serigrafia, estampació, impressió digital i làser tèxtil

brodats industrials

A Bordados Europa Láser oferim un servei de professional a professional. Als nostres tallers realitzem brodats industrials per marcatge de peces amb diferents tècniques. Brodem samarretes, pantalons, uniformes, roba de llit, roba de bany i qualsevol altre tèxtil que ens demanis, amb la qualitat com a màxim referent i un a preu inigualable.

A més a més, apliquem les tècniques més innovadores del sector. No només ens hem especialitzat en el brodat, sinó que disposem de maquinària per estampació, impressió digital o serigrafia. No tens més que descobrir totes les opcions que t'oferim.

El nostre taller de brodats industrials a Mataró està a disposició de professionals de la confecció i del marxandatge, així com d'agrupacions esportives, penyes o qualsevol altre col•lectiu que requereixi els nostres serveis de brodats industrials. De manera general treballem amb grans tirades, tot i que també oferim la possibilitat de treballar a petita escala amb brodats personalitzats. Informa't sense compromís.

Bordados Europa Láser

  C/ Pablo Iglesias, 33-35, 1º-1ª,
Mataró, 08302, (Barcelona)

  93 757 34 97

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

QR localització

bordados-ropa-laboral-Barcelona