brodat gorres Barcelona

Brodats personalitzats a Barcelona

Realitzem brodats personalitzats a Barcelona per tot tipus de peces i teixits

Tens una petita empresa i vols personalitzar els uniformes dels teus empleats? Organitzaràs un esdeveniment per un grup reduït i vols obsequiar els teus convidats amb regals tèxtils promocionals? Busques un regal original pels assistents del teu casament? Posa't en contacte amb nosaltres i descobreix que fàcil resulta marcar el teu senyal d'identitat a qualsevol producte tèxtil. Som una empresa especialitzada en brodats personalitzats a Barcelona amb seu a Mataró i amb més de 30 anys d'experiència al sector tèxtil.

brodats personalitzats a Barcelona

Publicitat, roba laboral, gorres...

A la nostra empresa de brodats personalitzats a Barcelona ens encarreguem de qualsevol tipus de peça. I a més a més, utilitzem diferents tipus de tecnologia, com serigrafia, estampació o impressió digita.

A la nostra empresa de brodats personalitzats a Barcelona som especialistes per tot tipus de peces i teixits. Realitzem petites tirades, des d'una única unitat, amb dissenys exclusius i totals garanties, tant estètiques com funcionals. Al nostre treball sempre preval la qualitat, present a cada projecte que abordem, perquè a Bordados Europa Láser volem que gaudeixis del millor durant més temps possible i a preus sense competència.

Tenim les tarifes més econòmiques per brodats industrials o personalitzats i realitzem pressupostos a mida. Sol•licita el teu sense compromís i deixa't assessorar pel nostre equip de professionals. Amb les teves idees i la nostra experiència, aconseguirem els resultats que busques per molt menys del que imagines. Truca'ns i suma't a la creixent cartera de clients satisfets que ja confien en nosaltres.

Bordados Europa Láser

  C/ Pablo Iglesias, 33-35, 1º-1ª,
Mataró, 08302, (Barcelona)

  93 757 34 97

Localització

QR localització

bordados-ropa-laboral-Barcelona